دریافت فایل(درجه بندی و نگهداري و خريد تخم مرغها و آشنایی با نحوه زدن و فرم دهي سفيده)

درجه بندی و نگهداري و خريد تخم مرغها و آشنایی با نحوه زدن و فرم دهي سفيده/درجه بندی و نگهداري و خريد تخم مرغها و آشنایی با نحوه زدن و فرم دهي سفيده/30020325/dis
مشخصات فایل مورد نظر در مورد درجه بندی و نگهداري و خريد تخم مرغها و آشنایی با نحوه زدن و فرم دهي سفيده آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

فرمت فایل: word



تعداد صفحات: 15









درجه بندي تخم مرغ ها:







درجه بندي تخم مرغها بر حسب كيفيت و ظاهر پوسته، سفيده و زرده تعيين ميگردد:



1-درجه AA:



* پوسته: تميز-فاقد ترك خوردگي-زبر- سفت - بدون بدشكلي و با فرم طبيعي (بيضي شكل و با يك انتهاي پهن تر)



* اتاقك هوايي: با عمق كمتر از 3 ميلي متر.



* سفيده: با قوام و با اندكي ارتفاع-سفيده غليظ مشهود است-نسبت سفيده غليظ از سفيده رقيق بيشتر است.



* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفيده قرار دارد- با لبه هاي مشخص -غشاي ويتلين محكم و سفت است-زرده گرد است.



* شالاز: برجسته ونمايان است.



* نماي پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمي را اشغال ميكند.



* كهنگي: حداكثر 10 روز.



2-درجه A:



* پوسته: تميز- فاقد ترك خوردگي- سفت - زبر- بدون بدشكلي و با فرم طبيعي (بيضي شكل و با يك انتهاي پهنتر)



* اتاقك هوايي: با عمق كمتر از 6 ميلي متر.



* سفيده: با قوام و با اندكي ارتفاع-سفيده غليظ مشهود است-نسبت سفيده غليظ از سفيده رقيق بيشتر است.



* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفيده قرار دارد- با لبه هاي مشخص -غشاي ويتلين محكم وسفت است-زرده گرد است.



* شالاز: برجسته ونمايان است.



* كهنگي: حداكثر 15 روز.



* نماي پس از شكسته شدن: سطح بيشتري نسبت به تخم مرغ درجه AA اشغال ميكند.



3- درجه B:



* پوسته: اندكي لكدار و كثيف-داراي اندك بدشكلي و فرم غير طبيعي.



* اتاقك هوايي: با عمق 9 ميلي متر.كيسه هوايي ممكن است شناور گردد.



* سفيده: نسبت سفيده رقيق از سفيده غليظ بيشتر است- سفيده رقيق و آبكي است.



* زرده: در مركز سفيده واقع نيست-مسطح است-غشاي ويتلين شكننده است و زرده پس از شكستن تخم مرغ ممكن است پخش گردد.



* شالاز: نامشخص است.



* كهنگي: بيش از 15 روز.



* نماي پس از شكسته شدن: سطح وسيعي را اشغال ميكند.





مطالب دیگر:
📌خدمات دهی به مراجعین به جایگاه های سوخت📌نقش خصوصی سازی گمرک در ارتقای زیر ساخت های گمرک📌تأثیر پوتریسین، نیتریک اکسید و کلرید کلسیم بر روی خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا📌تاثیر روش درس پژوهی بر تفکر انتقادی دبیران مدارس📌دنیای مجازی و تربیت📌رابطه بین هوش معنوی و ویژگی های شخصیتی در بین کارکنان بانک های کشاورزی📌تعیین ارتباط بین الگوی مدیریت سایبرنتیک و خلاقیت کارکنان📌بررسی کامل الگوریتم ژنتیک و مقایسه آن با روشهای بهینه سازی📌بررسی برنامه نویسی ژنتیک و تشریح ساختار الگوریتمهای ژنتیک📌وب کاوی و بررسی مراحل آن📌تکنیک های یادگیری ماشین برای حل مسئله در بازی برابر انسان📌مدلهای گرافیکی و نمایش آنها📌رابطه سبک های تصمیم گیری با هوش فرهنگی در کارکنان اداره بیمه📌بررسی رابطه بین سرمایه فکری ومیزان کارایی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال 91-90📌بررسی عملکرد SVM's در مسائل دسته بندی📌سمینار ارشد کامپیوتر تاریخچه،نظریه ها و مسایل یادگیری در انسان📌یادگیری تقویتی و اجزای آن و اجرایی کردن یک مثال عامل📌شبکه های خودسازمان ده و تقسیم بندی آنها از لحاظ ساختاری📌بررسی انواع متفاوت شبکه های عصبی و کاربرد هر یک از آنها📌زبانهای نمایشی و معرفی مدلهای آن📌داده کاوی،مدل سازی داده ها و مراحل فرایند کشف دانش از پایگاه داده ها📌كاهش ابعاد و تشریح روشهای كاهش ابعاد داده📌خودروی برقی و طراحی یک سیستم گیربکس برای پیکان برقی📌رگولاتور سوئیچینگ با ترانسفورماتور جدا کننده📌تاریخچه و ماهیت اسكیزوفرنی و انواع آن